Caroline Jaeken

Caroline
JAEKEN

In opvolging van haar vader, mter. Jaeken Jean, heeft Mter. Jaeken Caroline haar passie voor de familiaal gerechtelijke materie overgenomen.

Mter. Jaeken Jean was reeds meer dan 30 jaar een gewaardeerd en gepassioneerd advocaat inzake familiale aangelegenheden met veel begrip voor ook het emotionele & psychologische aspect in hoofde van de cliënt.

Na haar studie heeft mter. Jaeken Caroline haar stage genoten op het kantoor van haar vader waarna zij zich gevoegd hebben in een verdere samenwerking.

In diezelfde lijn zet mter. Jaeken Caroline na het overlijden van haar vader het kantoor voort en eveneens kent zij een specialisatie voornamelijk in het familierecht.

Een persoonlijke begeleiding voor de cliënt naast de juridische problematiek staat nog steeds voorop en tezamen met haar medewerkers geniet zulks de hoogste prioriteit.

Open communiceren met de cliënt is noodzakelijk voor een goede samenwerking en een persoonlijke begeleiding is essentieel.

Concreet en eerlijk advies!

 

Afspraak maken

Dirk
STEYVERS

Om nog meer deskundige bijstand te kunnen verlenen betrekkelijk ‘vereffening / verdelingen’ waarin ondernemingen of vennootschappen verwikkeld zijn is het kantoor sedert geruime tijd een wisselwerking aangegaan met mter. Steyvers Dirk.

Gezien zijn ruime ervaring in het ondernemings- en vermogensrecht in combinatie met interessante samenwerkingen met diverse accountants en belastingadviseurs kan begeleiding op maat geboden worden.

De ‘ondernemingsechtscheiding’ vergt gedegen kennis en ervaring om reden dat een echtscheiding waarbij sprake is van een onderneming vaak extra ingewikkeld is met grote financiële gevolgen.

Kortom, deskundige begeleiding in deze is onontbeerlijk.

 

Afspraak maken

Dirk Steyvers